sobota, 5 lutego 2011

Z parowaru

Białe papryczki z kurczakiem, kuskusem, warzywami w sosie pomidorowym
Filet z kurczaka z suszonymi pomidorami i chili
Filet z kurczaka w ziołach toskańskich gotowany z fasolką szparagową
Kluchy na łachu czyli popularne parowańce 
Łosoś na parze z młodymi warzywami i sosem jogurtowym
Pulpeciki na parze
Roladki schabowe ze szparagami

4 komentarze:

  1. Ja posiadam parowar z trzema koszykami .Na który mam kłaść bułeczki,albo czy można położyć na wszystkie trzy?Marysia,

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Gotuję we wszystkich trzech koszach od razu.

      Usuń
  2. Kurcze mało Asiu u Ciebie przepisów z parowaru. Możesz polecić jeśli znasz blog z takimi daniami? Możesz oczywiście na priv. Zamierzam kupić takie urządzenie i myślę nad mikrofalą parową. Kurcze nie wiem czy to dobry pomysł, czy po prostu kupić coś takiego jak masz Ty...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Basiu, bo ja w parowarze robię przeważnie warzywa i mięso albo ryby w taki najprostszy sposób, więc niewiele w tym temacie publikuję.
      Ja mam parowar i wystarczy :-)

      Usuń

Spodobał Ci się przepis? Zostaw po sobie ślad w postaci komentarza, dodaj G+.
Ugotowałaś/eś albo upiekłaś/eś coś z przepisu znalezionego na moim blogu? Podziel się swoją pracą, zrób zdjęcie i prześlij je do mnie mnie na adres margarytka75@vp.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...